Klausimas: Tiekėjų prekės?

Tomas Aleksiejūnas Admin
2018-08-31 11:00
Planuojama sukurti funkcionalumą, kad būtų galima priskirti prekes konkrečiam tiekėjui ir tada būtų patogiau prekes filtruoti kuriant pirkimo užsakymus.

Kaip geriau daryti?

1. Tiekėją nurodyti prekės kortelėje? (tada galimas tik vienas tiekėjas vienai prekei)

2. Tiekėją priskirti pagal pirkimo kainas (sukuriama prekės pirkimo kaina konkrečiam tiekėjui ir jis tampa to prekės tiekėjui. Tokiu atveju būtų galima turėti kelis tiekėjus vienai prekei)

Pirmu variantu paprasčiau naudotis, antras suteikia daugiau lankstumo.
TechEc
2018-08-31 12:58
3 variantas. Pagal pirkimo dokumentus - rodyti sąraše, jei prekė jau pirkta iš tiekėjo. Net įgyvendinus 1 arba 2 variantą, didelis darbas prisiskirti visas prekes tiekėjui, būtų patogu turėti filtrą pagal faktinius pirkimus - arba funkciją priskirti prekes tiekėjui (sistemos užduotis?).
Oltrade
2018-08-31 22:22
3.1 variantas: ir priskirti paskutinę pirkimo kainą automatu į prekės kortelę iš tiekėjo, pagal paskutinio pirkimo sąskaitos eilutę.
GiedriusEG
2018-09-07 01:15
2. Variantas - prekės gali turėti kelis tiekėjus būtinai. Taip esamų prekių susivedimas bus žiaurus procesas, bet mes keliems tiekėjams susivedėm, kur važiuoja į sandėlį, ir dabar praktikuojam suvedimą visuomet atvykus tų tiekėjų prekės. Šiaip labai padeda.

Automatinis pasktinės prekės kainos įvedimas pagal paskutinę kainą būtų super.

Galėtų būti tokia seka:

Ar prekė perkama pirmą karta? Taip - Tuomet kaina ir tiekėjas įrašomas į prekės kainų kortelę su atitinkama valiuta.

Ar prekė perkama pirmą kartą? Ne. Ar ši prekė yra pirkta iš šio tiekėjo anksčiau? Ne. Tuomet prekė ir atitinkamas tiekėjas įrašomi į prekės kortelę su atitinkama valiuta?

Ar prekė perkama pirma kartą? Ne. Ar ši prekė yra pirkta iš šio tiekėjo anksčiau? Taip Ar prekės kaina ir valiuta sutampa su prieš tai buvusia informacija? Ne [išmeta kokį nors perspėjimą], bet leidžia tęsti darbą ir registruoti operaciją.

Šiaip super funkcionalumas būtų.
Julius
2020-01-18 08:32
Turiu prašymą: prekių sąraše matyti iš kurių tiekėjų buvo nupirkta prekė. Dabar yra eilutė bet nežinau kaip ten įvesti informaciją.
Julius
2020-01-18 08:36
Dar vienas prašymas: Tiekėjo kortelėje matytus ne tik nupirktos iš tiekėjo prekių kiekis bet ir tų prekių likutis.
Naujausios žinutės