Pilnas Pard. Pasiūlymų, Užsakymų ir sąskaitų sąrašų su visais atributais eksportavimas į xls etc

GiedriusEG
2018-06-02 00:20
Bandome šiek tiek analitikos pasidaryti. Bet itax'e neduoda nieko iki galo išsitraukti. Bandžiau išsitraukti ir išsiaiškinti kiek kiekvienas vadybininkas parengia Pardavimo pasiūlymų. Ataskaitos ir analizė tokių duomenų nėra. Pabandžiau nusistatyti, kad rodytų sąraše vadybininkus ir padaryti export į xls - ir prieksportavo visko ko reikia, bet kad parodytų pardavimo pasiūlymo autorių - ne.

Labai reikia pataisyti bent jau galimybes išsitraukti duomenis į excelį ir padoriai veikiančių filtrų.
Tomas Aleksiejūnas Admin
2018-06-12 11:18
itax'e yra sukurtas nuostabus, tik dar mažai išreklamuotas įrankis Duomenys->Duomenų eksportas , kuris leidžia išsitraukti labai daug įvairių duomenų iš skirtingų duomenų lentelių pasirenkant kokie laukai eksportuojami, kaip jie išdėstomi ir pan. Jei pasirenkama labai daug duomenų turinti lentelė, tai duomenis galima generuoti per sistemos užduotis (t.y. nusiųsti generavimą sistemai, eiti atsigerti kavos ir grįžus pasiimti sugeneruotą duomenų failą).

Pabandykite panaudoti šį įrankį. Vieną kartą susikūrus norimą duomenų struktūrą, ją galėsite traukti bet kada panorėjus. Taip pat prisikurti įvairių analitinių lentelių, kurias toliau galėsite analizuoti excelyje.

Aprašymas čia
https://www.itax.lt/helps/73-lankstus-modifikuojamos-strukturos-duomenu-eksportas
Naujausios žinutės